Време читања: 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

РФК Нови Сад је у плеј-офу стартовао поразом на гостовању против Јединства на Убу. Канаринце сада очекује дуел против инђије трећи у овој сезони (победа и пораз).

Александар Омаљев помоћни тренер РФК Нови Сад је велики оптимиста.

-Очекује нас јако битан меч против Инђије. Имао исти број бодова, а оно што је занимљиво обе екипе су стартовале поразом. Нема пуно тајни између нас, јер смо већ два пута играли с њима. Упознати смо с њиховим врлинама и манама. Време је да се вратимо на победнички колосек и даћемо све од себе да пред нашим навијачима којима смо остали дужни у претходна два меча донесемо радост – рекао је Александар Омаљев.

Свестан је одлични стручњак да их не очекује нимало лак задатак.

-Мислим да имамо квалитет да се вратимо у игру за бараж и да ћемо то показати у наредна два меча када играмо као домаћини. Оно што је за нас најбитније да је екипа добро радила у претходних неколико дана и да смо већ заборавили на пораз против јединства и окрећемо се оном што следи – истакао је Александар Омаљев.

Одлични везиста Лазар Даничић који коначно добија прилику је оптимиста.

-Ово је прилика да се вратимо на место које нам припада. Свесни смо да нас очекује тежак меч против одличне екипе Инђије. Мислим да је време да им вратимо дуг за пораз у другом делу сезоне и да кренемо у нове поведе и борбу за оно што смо зацртали, а то је пласман у бараж, а после тога је све могуће – рекао је Лазар Даничић.