Време читања: 1 минут

ЗБОГ ЧЕТВРТОГ ЖУТОГ КАРТОНА ТЕМПЕРАМЕНТНИ СТРУЧЊАК НЕЋЕ МОЋИ ДА БУДЕ ПОКРАЈ ТЕРЕНА

Борба за опстанак у Супер лиги Србије се захуктава, а Младост ГАТ после две стартне победе у плеј-ауту гостује Јавору у Ивањици. Међутим, упркос добрим резултатима Бистричани су и даље на дну са 26 бодова и држе фењер пет рунди пре спуштања завесе на сезону 22/23.

– Играмо са Јавором, једном изванредном екипом. Имао сам прилику, да водим мој бивши тим против њих, у два наврата, и сигурно да се ради о једној домаћинској екипи која има сјајну транзицију, поседује брзе крилне играче, добро игра иза лопте. Задовољан сам претходним мечевима, на четири утакмице нисмо примили гол, а на две минуле забележили смо две победе са по 1:0. Мој тим игра све боље, атмосфера је сјајна, играчи су се привикли на мој рад и идемо узлазном путањом. Очекује нас тешка утакмица – каже шеф Новосађана, Ненад Лалатовић који због суспензије неће моћи да диригује са клупе на стадиону крај Моравице.

Прекршај над бонусом Илијом Бабићем против Колубаре, у гол је претворио капитен Новица Максимовић за вредна три бода. Млади крилни нападач гаји велико поверење код Ненада Лалатовића и како време одмиче бележи све боља издања, пред дуел са Ивањичанима истиче:

–  Дигли смо се доласком новог стручног штаба. Види се већа жеља и енергија, имамо све више самопоуздања нарочито после ове две победе. У екипи влада одлична атмосфера, ако будемо пренели приступ са Колубаром, верујем да ћемо узети три бода.

Утакмица између домаћег Јавор-Матиса и гостујуће Младости ГАТ на програму је у уторак (2. мај) у 17 сати.