Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

РФК Нови Сад је већ архивирао меч против Радничког НБ и окреће се оном што га очекује дана, а то је тешко гостовање Радничком у Сремској Митровици. Свесни су сви у редовима канаринаца да уколико остваре добар резултат да ће циљ који су зацртали бити много ближи и управо због тога постоји и велика доза оптимизма, али и опрезност, јер је Раднички у претходном мечу славио у Челареву.

Помоћни тренер Саво Ковачевић, десна рука Бранка Жигића је велики оптимиста и верује да ће екипа успети да се са овог гостовања врати уздигнута чела.

-Свесни смо да нас очекује тежак меч. Раднички има добру екипу која одлично игра као домаћин. И они као и ми имају жељу да изборе пласман у бараж тако да треба очекивати занимљив меч. Даћемо све од себе да тријумфујемо и на неки начин им се одужимо за пораз од пре месец дана. Играчи су одморни спремни и оно што нас радује је да ћемо моћи да рачунамо на све расположиве снаге – рекао је Саво Ковачевић.

Вељко Младеновић је у дуелу против Радничког с Новог Београда постигао два гола и потврдио да улази у одличну форму када је најпотребније.

-Гостовање у Сремској митровић је увек било незгодно, али мислим да ће овај тим показати киолико вреди и да ћемо наставити серију добрих резултата и потврдити ти и против Радничког. Наш циљ је свима добро познат, а то је пласман у бараж и не одустајемо од тога – рекао је Вељко Младеновић.