Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

После пораза од Радничког у Сремској Митровици Канаринци су се вратили два корака назад у борби за четврто место и пласман у бараж за попуну Супер лиге. Међутим тако не мисле ни тренер Бранко Жигић, али ни дефанзивац Милош Миловановић, који кажу да нема предаје и да ће дати све од себе док год постији шанса да се боре за четврто место.

-Остало је да се одиграју још три утакмице до краја плеј офа и оптицају је девет бодова. Иако у Београд путујемо после пораза од Радничког, шансе за остварење и даље постоје, и ако се чини да у смањене у претохдна два кола, где смо планирали да освојимо више бодова, а успели смо само један. Не идемо у Београд с белом заставом и у то будите уверени – рекао је Бранко Жигић.

Одлични тренер је имао доста похвала на рачун Графичара, али је нагласио да неће бити калкулација већ да је циљ Канаринаца јасан.

-Графичар има добру екипу што говоре и њихови резултати у плеј офу јер нису још увек поражени. У претходна два меча са њима смо остварили реми и победу на старту пролећног дела и мислим да ће сада Графичар покушати да нам врати дупло, јер желе да се учврсте на трећем месту и изборе бараж за који су се борили од самог почетка првенства. Можда ће ово бити и најтежи меч од последња три. Не желим да умањим успег Железничара и ИМТ-а, али мислим да ће Графичар дати све од себе да победом обезбеди место у баражу. Ми смо испред себе поставили циљ и нећемо одустати од тога. Не идемо са белом заставом већ идемо да победимо. Има доста кадровских проблема, али верујем у ове момке и знам да ће дати максимум – рекао је Бранко Жигић.

Искусни дефанзивац Мило Миловановић каже да је велики оптимиста што се тиче данашњег меча и верује да ће екипа добру атмосферу која је у свлачионици преселити и на терен.

-Свима је добро познато да Графичар има једну младу и талентовану екипу. Успели смо да останемо непоражени у прва два меча и верујем да ће тако остати и после данашњег меча. Спремни смо. Не одустајемо од зацртаног циља и ако су нас многи otpisalli, али ми смо показали до сада да смо најјачи када је то најпотребније и када је најтеже. Верујем у ове момке и мислим да амтмосфера која је у свлачионици говори да нико не жели лако да се преда и изађе са белом заставом – рекао је Милош Миловановић.