Време читања: 2 минута

БУРНО НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ПРЕД МЕЧ МЛАДОСТИ ГАТ СА СУРДУЛИЧКИМ РАДНИКОМ, ШЕФ БИСТРИЧАНА ОПЛЕО ПО СВИМА

Имали су момци тренера Лалатовића предност у дуелу са Спартаком до које су дошли поготком Милића, али тренутак непажње коштао их је тријумфа пошто је Адо пред крај анулирао заостатак и изборио реми – 1:1. Шансе Младости ГАТ, када погледамо табелу, после тог дуела значајно су умањене, па са ове временске дистанце само три победе могу да оставе Новосађане у лиги…Следи гостовање директном конкуренту у Сурдулици, Раднику (понедељак, 18).

– Остаје велика жал што смо пропустили да се радујемо против Спартака, били бисмо мало растерећенији у Сурдулици. Радник је одличан тим, сјајно игра иза лопте, знају шта хоће. Очекујем тврду утакмицу, бодови су потребни и нама и њима – каже шеф Младости ГАТ Ненад Лалатовић.

Искористио је прилику и да се дотакне утакмице са Колубаром, али и оних осталих у чију се регуларност сумња.

– Свашта се провлачи кроз медије и због тога бих замолио Фудбалски савез и остале, да се сви мечеви преконтролишу и да уколико буде утврђено да је било намештања, да се тај клуб казни избацивањем из лиге. Немојте да останемо на причи, идите до краја, пронађите клуб који је радио незаконито и елиминишите га из српског фудбала – оштро ће Лалатовић. – Ако је Младост ГАТ учествовала у намештању нека казне мене и доживотно уклоне из нашег фудбала. Сви ви добро знате да Ненад Лалатовић никада није водио намештене утакмице, нити ће – рекао је познати стручњак и наставио у свом стилу…

– Више нико у Србији не зна шта је пенал, те рука овако, те рука онако. Ни тренери, ни играчи, а ни судије не знају, измишљају и одређују ствари како им одговара да они не би били криви.

После одређене суспензије због четири жута картона у конкуренцију за стартних 11 враћа се везиста Мирослав Бјелош.

– Познајемо Радник из Сурдулице, узели су доста бодова овог пролећа, Играју тврдо и чврсто код куће. Немамо шта да калкулишемо, морамо ићи на три бода, како у овом, тако и на наредна два дуела. Надам се ће последњи меч у Лучанима одлучити ко ће остати у лиги – рекао је некадашњи капитен ОФК Бачке из суперлигашких дана.

Младост ГАТ ће у понедељак бити лишена помоћи капитена Новице Максимовића и левог бека Милијана Илића, који су упарили картоне.