Време читања: 2 минута

КУП СРБИЈЕ

Тренер Војводине Радослав Батак оценио је да је предстојећа утакмица са Чукаричким најважнија од како је на клупи „старе даме“.

Његов тим у среду дочекује Чукарички у полуфиналу Купа Србије, а Батак је оптимиста упркос два везана пораза од Чукаричког и Црвене звезде.

– Нећу рећи ништа ново ако кажем да нас сутра очекује најважнија утакмица у сезони. Много их је било до сада, али је ова такође једна од њих. Желимо да уђемо у финале и да се упишемо у историјске странице клуба, јер Војводина је до сада осам пута играла финале Купа, а два пута освајала трофеј. Свесни смо важности утакмице и значаја и мислим да смо спремни и верујем да ћемо то сутра и показати да нашем стадиону пред нашом публиком. Што се тиче играчког кадра, сви су спремни. На прошлој утакмици смо мало и тактизирали, рекао сам и играчима да је утакмица са Црвеном звездом прво, а са Чукаричким друго полувреме. У сваку утакмицу улазимо озбиљно како и доликује Војводини и њеној традицији. Осим Уроша Николића који је био болестан, јуче су сви тренирали и сви су спремни – рекао је Батак.

Он сматра да је његов тим приказао много више добрих него лоших ствари у протекле две утакмице.

– У сваком добру има и нешто лоше, али и обрнуто. Рекао сам и после утакмице са Чукаричким да смо били бољи ривал, направили смо једну, две грешке које су нас коштале. Анализирали смо и утакмицу са Звездом, видели смо много добрих ствари, Војводина је у другом полувремену била храбра и конкурентна и на крају смо имали добре шансе које смо могли да реализујемо. Потребно је време да би се такве шансе крунисале погоцима и да игра постане боља. Игра је била добра, иако резултатски нисмо прошли најбоље. Желимо да поновимо те добре ствари и да број грешака смањимо на минимум. Куп је такво такмичење да се свака кажњава и зато морамо да будемо максимално коцентрисани – закључио је Батак.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

Утакмица Војводина – Чукарички на програму је у 18.30 уз директан пренос на каналу Арена премиум 2.