Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за дерби меч 36. кола Супер лиге Србије између Војводине и Партизана, који ће у недељу, 21. маја, са почетком у 19 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у петак.

Улазнице по цени од 1.000 (запад), 700 (исток) и 300 динара (север) продаваће се по следећем распореду:

Петак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и исток.

Субота: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 10 до 16 часова моћи ће да се купе улазнице за запад и исток.

Недеља: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 16 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 16 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за исток; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 17 до 18:45 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Због забране фудбалском клубу Партизан да организује долазак својих навијача, јужна трибина неће бити отворена за ову утакмицу.

Сви гледаоци који су купили улазницу за запад за меч полуфинала Купа Србије између Војводине и Чукаричког, ту улазницу ће моћи да замене за карту за меч против Партизана. Замена улазница ће се вршити у петак од 10 до 18 часова у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“ и у недељу од 16 сати до почетка утакмице на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине).

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Партизан.

Такође из безбедносних разлога, куповина улазница ће бити могућа само уз личну карту на увид, а једно лице ће моћи да купи максимално две улазнице.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.