Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Тренер Војводине Радослав Батак очекује прави дерби против Партизана и том приликом је позвао навијаче да дођу на стадион „Карађорђе“ да подрже свој тим.

Фудбалери „старе даме“ дочекују Партизан у 36. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије у недељу од 19 часова, а Батак истиче да је његова екипа мотивисана пред овај меч.

– Желим да за овај дерби позовем што већи број навијача. Ми смо као клуб испунили циљ, пласирали смо се у квалификације за Лигу конференције. Могу да кажем да од утакмице у Нишу када смо ми преузели тим, ниједна екипа нас није надиграла. Направили смо један изузетан низ, историјски од 21 утакмице без пораза. Велики допринос томе имао је и претходни тренер, мој колега који је био пре мене и у суштини сам задовољан постигнутим односом и како смо све изнели до краја. Морам да се осврнем и на јучерашњу утакмицу у којој смо били егал. Имали смо иницијативу у првом полувремену, Чукарички није имао ударац на гол, а ми смо преко Кабића имали шансу да поведемо. Још једном желим да позовем навијаче да нас подрже, да дођу да гледају леп фудбал и да наравно резултат буде у нашу корист – рекао је Батак.

Он се осврнуо на чињеницу да неки играчи нису играли у последње време.

– Крај сезоне, сви играчу су добили шансу, полако се гледа и следећа сезона, некима истиче уговор, неки су повређени, па из разних разлога неки нису били у конкуренцији за тим – истакао је Батак.

Тренер Воше истиче да мотивације неће мањкати у дербију са Партизаном и то пред домаћим навијачима.

– Није било тешко да их мотивишемо ни када смо имали тај позитиван низ, а исто тако не мислим да би требало сада посебно да их мотивишемо. Играмо дерби са Партизаном, само треба да видимо колико су играчи свежи после тешких мечева са Звездом и Чукаричким, па ћемо бирати оне који се најбоље осећају. Мотивација сигурно неће бити проблем – каже Батак.

За крај, он је додао да ће на ово гледати као да је прво коло наредне сезоне.

– Не бих о Партизану да ли је спремнији или не, ми ћемо да будемо одговорни, да не заборавимо чињеницу да смо остварили циљ, али хоћемо да будемо фокусирани као да нисмо обезбедили Европу, већ као да је прва утакмица у наредној сезони – закључио је Батак, уз напомену да Урош Витас неће имати право наступа због црвеног картона у мечу са Чукаричким.