Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: ВОЈВОДИНА – ПАРТИЗАН 2:2

Тренер Војводине Радослав Батак честитао је својим играчима на доброј игри у ремију са Партизаном.

Фудбалери „старе даме“ ремизирали су данас са Партизаном резултатом 2:2, а Батак сматра да је његова екипа могла и до сва три бода, али да је реми на крају био праведан резултат.

– Једна динамична и атрактивна утакмица, нападачка и с једне и с друге стране. Имао је Партизан своје прилике, имали смо и ми на крају, погодили смо и стативу и Чумићеву прилику и чини ми се да су можда наше шансе биле зрелије. Све у свему, мислим да је реми био праведан резултат. Била је ово добра утакмица, за наше навијаче остаје жал што нисмо узели сва три бода, али не можемо бити незадовољни – рекао је Батак.

Он се осврнуо и на чињеницу да је Војводина ове сезоне много боље играла када није била под притиском.

– Показало се на папиру да смо против малих противника на папиру имали проблем. Против Црвене звезде смо у последњем минуту примили гол, а претходно смо били егал, баш као и на Бановом брду, као и сада у Купу Србије. Нећу да апострофирам грешке, али ова сезона је била каква је била, на крају смо је извукли неким добрим партијама и неким добрим низовима и то треба да буде пут да Војводина у наредној сезони направи степеник више – нагласио је Батак.

За крај, он је похвалио тандем Милошевић-Вукчевић.

– Рекао сам и пре утакмице, ово може да буде као некадашњи тандем Двајт Јорк и Енди Кол из Манчестер јунајтеда и тако ми је и деловало, голгетерски атрактивно – закључио је Батак.