Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Иако је новосадска Младост ГАТ једини непоражени тим плеј-аут фазе Моцарт Бет Супер лиге и даље држи фењер. Није изгубила, али није ни славила у Сурдулици па за сутрашњи дуел против Напретка императив је победа. За помак и какве-такве шансе за опстанак Новосађане ће морати да послуже и резултати са других терена.

– Од преостале две следеће утакмице не зна се која је битнија. Оно што ја не волим јесте што не зависимо сами од себе, већ и од других резултата. Одиграли смо пет утакмица и освојили девет бодова. Уз такву статистику од 70 одсто немогуће је да се нисмо померили са зачеља, то има само код нас – каже Ненад Лалатовић. – Ценим Напредак, сваке године има бољи тим, добро су организовани. Горе су опасни, имају играче који траже 1 на 1 и такве ситуације морамо да сведемо на минимум. Реализација нам је слабија у последње време, да смо тај сегмент имали у минулим дуелима мислим да бисмо избегли и бараж. Надам се да ће играчи испоштовати све што тражим од њих, да нећемо правити грешке и да ћемо доћи до важна три бода, уз одговарајуће исходе на другим мечевима верујем да ће се све решавати у Лучанима, ко остаје, а ко испада из лиге – поручио је Лалатовић, предводник Младости ГАТ.

Милијан Илић, леви бек дуел са Радником пропустио је због ”жутице” и сада се очекује да заузме место уз леву-аут линију.

– Свесни смо ситуације у којој се налазимо. Потребне су нам две победе, уз дозу среће. Играћемо два финала, прво је против Крушевљана код куће. Екипа Напретка је на челу плеј-аута са изузетним индивидуалцима. Верујем у екипу и саиграче, идемо да победимо у обе утакмице до краја – истиче Милијан Илић.

Двобој између домаће Младости ГАТ и гостујућег Напретка из Крушевца игра се у понедељак у 18 сати, на стадиону ,,Карађорђе”. Улаз на западну трибину је бесплатан саопштили су из новосадског суперлигаша.