Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

РФК Нови Сад овогодишње такмичење у Првој лиги Србије завршио је на позицији број 7 на табели са освојених 50 бодова, а у последњем колу поражен је на гостовању од стране новог Суперлигаша – екипе ИМТ-а резултатом 7:1 (2:0).

САСТАВИ:

ИМТ: Којић, Савић, Делевић, Глишић, Стефановић (од 69. Вукић), Видић (од 63. Чарлс), М. Луковић, Стаменић (од 69. Стевановић), Џиновић, Радочај (од 72. Крстић), Кијевчанин (од 69. Л. Луковић).

РФК НС 1921: Продановић, Цуцин, Миловановић (од 70. Леандро), В. Балабановић, Младеновић (од 54. Милисављевић), Вујаклија (од 70. Радивојевић), Милосављев (од 70. Живковић), М. Балабановић, Благојевић, Даничић, Хрубик (од 54. Мирковић).

Стрелци: Кијевчанин у 13, Видић у 31, Радочај у 58. и 63, Стаменић у 62, М. Луковић у 79. и 89. за ИМТ, Милисављевић у 56. за РФК НС.

Домаћин је кренуо силовито, Глишић је шутирао поред гола, а атаци су резултирали вођством у 13. минуту, Кијевчанин је са ивице шеснаестерца погодио мрежу. Видић је у 18. минуту промашио, а мало касније поново није имао среће. У 23. минуту Радочај је шутирао главом поред гола, затим су гости први пут запретили, Војислав Балабановић снажно је шутирао са 18 метара али поред гола.

После одличног продора Радочаја у 31. минуту и идеалног паса Видић је из близине проследио лопту у мрежу. До одласка на одмор, шут Милоша Луковића је блокиран, затим је опасно запретио Стефановић, али истакао се Продановић. Радочај је у 51. минуту извео сјајан продор и упутио лопту изнад пречке.

Даничић је центрирао из корнера а резервиста Милисављевић ударцем главом послао је лопту у мрежу. Два минута касније добру акцију Радочај је завршио ефектним поготком.

Покушао је и Војислав Балабановић ударцем из шеснаестерца, али испречила се статива. Радочај је био главни актер и код четвртог гола, а Стаменић је био прецизан. Радочај је само 60 секунди касније спретном реакцијом постигао други  гол и крунисао сјајну игру.

Милош Луковић је у 79. минуту садржајну акцију завршио голом, а тачку на одличну партију домаћина, ставио је Милош Луковић у финишу из слободног ударца са 18 метара.