Време читања: < 1 минут

БИВШИ ТРЕНЕР ЗРЕЊАНИНАЦА ГРБУШИЋЕВ НАСЛЕДНИК

Када нико није очекивао Елемирци су се захвалили Владимиру Грбушићу, тренеру који је са Нафтагасом крочио на мапу Српске лиге, као првак војвођанског “Истока”. Дириговао је непуних 18 месеци, а три кола пре краја сезоне у “Војводини” споразумно су се разишли. Грбушић је на 25 мечева остварио 14 тријумфа, три ремија и осам неуспеха за треће место међу српсколигашима.

МИЛАКОВИЋ ВОДИО ДО ТРИ БОДА
Минуло коло успешно је окончано победом над ОФК Бачком у Бачкој Паланци – 1:2, а екупи је водио Миленко Милаковић, Грбушићев први сарадник.


Три дана након утакмице на стадиону ,,Славко Малетин Вава“ Елемирци су именовали наследника – Предрага Кандића, дуги низ година шефа комшијског Радничког (Зрењанин). Деби на клупи имаће против Динама 1945 финалисте Купа ФС Војводине. Нафташи ће у последњем колу гостовати у Белегишу, Подунавцу.
Експресном реакцијом, управа клуба у Кандићу види решење и за наредну годину, а у преостала два кола стручњак са завидним искуством у овом рангу имаће прилику да на делу види играче, који би могли да чине састав и у такмичарској 23/24.