Време читања: 2 минута

ПРВА НОВОСАДСКА ЛИГА

ОФК Футог – Омладинац 1:1 (0:0)

Футог – Гледалаца: 150. Судија: Дејан Дувњак (Нови Сад) 6. Стрелци: Стевановски (из пенала) у 59. за ОФК Футог, Ђукановић у 78. за Омладинац. Жути картони: Стевановски, М. Медић (ОФК Футог), Ђукановић, Радин (Омладинац). Црвени картон: Ђукановић (Омладинац) у 78. минуту.

ОФК ФУТОГ: Марковић 8, В. Медић 7, Шапић 6,5, Драгутиновић 6,5, Ардалић 7, Мирослав Бероња 7, Чепић 6,5, Сирар 7 (од 78. Михајло Бероња -), Алексић 6,5, М. Медић 7 (до 87. Бабић -), Стевановски 7 (од 69. Мартић -).

ОМЛАДИНАЦ: Латиновић 7, Мартиновић 6,5, Савић 6,5 (од 77. Јакшић -), Пецељ 7, Ђорђевић 7, Јовановић 6,5, Радин 7, Булатовић 6,5 (од 46. Ђукановић 7), Ћурчић 6,5 (од 57. Бакић 6,5), Накомчић 7,5, Суботић 7.

Играч утакмице: Владимир Марковић

Гости су кренули у грчу, док Футожани то нису знали да искористе. Када су се ослободили иницијативе ривала, фудбалери Омладинца заиграли су ангажованије, а најбољу прилику имао је Суботић после продора и центаршута Вељка Булатовића, истакао се Владимир Марковић укротивши ударац са 17-18 метара.

На старту другог полувремена у центру збивања нашао се Марко Медић, пропустио је две шансе и потом је оборен за казнени ударац, прекршај је начинио Мартиновић. Стевановски је погодио праву страну – 1:0. За резултатски егал, Огњен Ђукановић сјајно је испратио напад по десној страни и Суботићев убачај сместио у мрежу. Гол је прославио скидајући дрес, па је због друге опомене морао на туширање. Иако са десеторицом, гости нису поклекли, а у надокнади су испустили да тријумфују, Накомчић је делио лопте као на тацни, међутим Бакић и Суботић наишли су на непремостиву препреку, одличног Марковића и меч је окончан без победника.