Асмир Кајевић потписао за Војводину

Време читања: 2 минута

ВЕСТИ ИЗ ВОЈВОДИНЕ

Фудбалски клуб Војводина данас је и званично промовисао Асмира Кајевића као новог члана првог тима.

Бивши везиста Чукаричког и кинеског Вухана на „Карађорђе“ је стигао као слободан играч, а потписао је уговор до 2025. године.

У питању је искусни везиста са великим суперлигашким искуством. За шест година у домаћем првенству одиграо је преко 170 утакмица за тим са Бановог брда. За то време се 38 пута нашао међу стрелцима, а уписао је и 14 асистенција.

– Полако се напоран рад спортског сектора, скаутинг службе као и спортског директора види данашњим потписом. Асмир Кајевић је прво појачање Војводине , на позицији која нам је заиста много важна. Скаутинг служба је то пријавила још у фебруару са жељом да то буде баш он. Преговори су кренули пре месец дана и успели смо да вратимо Кајевића у српски фудбал. Искусан играч на тој позицији који нам баш треба са жељом да нам помогне да остваримо европске и домаће амбиције и да пробамо да направимо искорак. Оно што ми је много драго јесте да сам добио много позива од медија за интервјуе. Навикавате се и ви да је ово европски клуб. Без много буке, ово је прва сезона која је завршена и која се спрема, а да нема много буке у Војводини. То је оно што сам и желео када сам долазио. Клуб је, понављам, финансијски стабилан, организационо сређен, свако ради свој део посла. Осим Кајевића, очекујемо још три, максимално четири потписа и то ће бити тим за наредну сезону. Што се одлазака тиче, очекујемо да два играча оду и да је то костур тима од прошле године ојачан новим играчима – рекао је на почетку председник Војводине Драгољуб Збиљић.

Реч је потом припала новопеченом појачању Војводине Асмиру Кајевићу.

– Драго ми је да сам у Новом Саду, у Војводини. Хвала људима из клуба што су ми указали поверење. Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо зацртане циљеве. Када је реч о позицији у тиму, могу да играм и задњег везног, који је мало офанзивнији. Све зависи за шта се определи тренер и од његове идеје како да уђе у утакмицу, али могу да помогнем и офанзивно и дефанзивно. Погледао сам пар утакмица Војводине док сам био у Кини, ради се о квалитетном тиму који је плански комбинован. Познајем доста будућих саиграча, играо сам против многих више пута – рекао је Кајевић.

Поделите са другима!

Go to Top