Време читања: 2 минута

БАРАЖ ЗА ВОЈВОЂАНСКУ ЛИГУ ”ЈУГ”

Хајдук – Фр. партизан 3:0 (0:0)

Бешка – Гледалаца: 800. Судија: Душан Петровић (Вршац) 6,5. Стрелци: Милан Митровић у 63. 85. и Матић у 90. минуту. Жути картони: С. Гавриловић, Мандић, Денковић (Хајдук), Рогановић, Илић, Стојановић (Фр. партизан).

ХАЈДУК: Опачић -, М. Гавриловић 7, Мандић 7, Симуновић 7, С. Гавриловић 7 (од 62. Миленковић 7), Матић 7,5, Милан Митровић 8,5, Денковић 8, Гајић 7 (од 51. Турчиновић 7), Милосављевић 7,5 (од 72. Петровић -), Прица 7 (од 46. Жељко Митровић 8).

ФР. ПАРТИЗАН: Лалић 6, Дејан Девић 6, Антонић 6,5, Рогановић 6, Клинцов 6,5, Владимир Девић 6,5, Гаџић 6, Илић 6, Стојановић 6, Познановић 6, Кантар 5,5.

Играч утакмице: Милан Митровић

Са предношћу од три гола Бешчани ће на реванш у Буковац и близу су повратка на војвођански “Југ”. Много прилика домаћи нису материјализовали у првих 45 минута. Набачену лопту десног бека Гајића, у гол није сместио Милан Митровић, ударцем главом са петерца, а она је завршила поред леве стативе. Прица је наместио шансу Матићу, међутим, правовременим падом, Лалић је отклонио опасност. 60 секунди касније Матић је маказицама измамио уздахе, поново се, у последњи час, испречио голман гостију. Офанзивац, Милан Прица нациљао је стативу, док је најистуренији Матић још једном пропустио да поентира, у ситуацији када је заобишао Лалића, сустигли су га дефанзивци па је прилика отишла у неповрат. Жељко Митровић покренуо је другопласирани тим Сремске лиге.

Два гола: Милан Митровић (Хајдук)

Брату Милану, асистирао је код првог гола, Лалић је истрчао и лоб ударцем обезбеђена је предност. Тим из Буковца претио је 15-так минута пре краја, прво је Илић пребацио гол, а окушао се и Владимир Девић циљавши поред стативе. Резервиста, Жељко Митровић допринео је и другом поготку, оборен је на 23-24 метра, а брат Милан одапeо је стрелу из слободњака – 2:0.

Денковић и Матић, радост после трећег поготка

У једном од последњих атака, одлични Денковић прошао је по левој страни, набацио лопту и тачку је ставио Давид Матић, трзајем главом. Реванш је на програму у среду, на стадиону Фрушкогорског партизана (17.30).