Време читања: < 1 минут

ОБАВЉЕНА ПРОМОЦИЈА, СЛЕДИ ФОРМИРАЊЕ ТИМА, НА МЕТИ НЕКОЛИКО ИГРАЧА СА КОЈИМА ЈЕ САРАЂИВАО

Нови-стари српсколигаш, ОФК Кикинда промовисала је за тренера Владимира Шпоњу, јесенас и у три пролећна кола шефа ердевичке Слоге. После одличне сезоне на војвођанском “Истоку”, освајању првог места и повратка у “Војводину”, Јевто Јарчевић поздравио се са Кикинђанима, а за његовог наследника именован је тренер са завидним искуством и доказан у више клубова.

Шпоња је водио Татру из Кисача са којом се дочепао Војвођанске лиге, Јединство из Руменке, где памтимо улазак у виши ранг, потом и завршетак сезоне на другом месту, незаборавно путешествије у Купу Србије, подизање трофеја на нивоу града Новог Сада, а затим и Покрајине, меч са Војводином и понављање свега тога идуће сезоне (оба пута у финалу савладан Раднички Зрењанин члан Српске лиге). Са Новим Садом 1921 приграбио је триплету, доминантно, кроз ВФЛ “Југ”, Куп ФСГНС и Куп Војводине.

Темпераментном стручњаку ово ће бити ватрено крштење на српсколигашкој позорници, имајући у виду да су претходни тимовима, у којима је радио били део ранга ниже односно Војвођанске лиге.

Старт припрема, нови диригент заказао је за 2. јул.


ФОТО: ОФК Кикинда