Време читања: 2 минута

СА НОВИМ СНАГАМА ВИСОК ПЛАСМАН

Не тако давно прволигаш, Раднички из Нове Пазове мисију опстанка на ”Југу” решио је пре последње рунде не дозволивши себи да зависи од других.

Након лоших, уводних пролећних издања цех је платио тренер Владимир Маџаревић, а недуго затим дошли су Милорад Инђић, доказани спортски радник у Фениксу и старопазовачком Јединству и новосадски тренер Мирослав Горданић и на крају означени су као спасиоци имајући у виду на којем месту су затекли екипу пре доласка. Сезона је архивирана и кренуло се у реноривање, иако је прелазни рок тек почео, Новопазовчани су решили многа питања везана за играчки кадар.

– Дошло је до великог престројавања у клубу, крећемо од нуле, жеља нам је да клуб вратимо на место где и заслужује да буде. Шеф стручног штаба остаје Мита Горданић. Са председником Бошком Грбовићем покушаћемо да вратимо стабилност уз неизоставну подршку Општине Стара Пазова – каже Милорад Инђић, спортски директор Радничког.

Извесно је да се са већином играча из протекле сезоне сарадња неће наставити.

– Са тим у вези слободни у избору нове средине су: Миљевић, Бртка, Унгар, Зоговић, Ивановић, Паповић, Балетић, Јаворац, Балешевић, Кркобабић и Симић. Од староседелаца су остали: голман Трифуновић, Цвјетиновић, Бјелобрк, Живковић и бонус Смиљанић. Првом тиму прикључено је шест талентованих омладинаца – истиче Инђић.

У Новој Пазови нису седели скрштених руку, приметан је велики број придошлица.

– Новајлије су: голман Лекић (Радничког, Зр), бивши капитен Инђије Никола Ђурић (ФАП Прибој), десни бек Цветковић (повратник из Златибора), Грубишић (средњи играч из Торлака), Влада Бошњак бочни нападач из Војводине (Бачко Градиште) и Лука Ђорђиевски, пролетос део ердевичке Слоге. Ту није крај, наредних дана очекујемо финализацију договора са провереним шпицем, штопером и левим беком из српсколигашког каравана. Циљ клуба је пласман у првих пет – завршио је Инђић.

НАСТАВЉАЈУ УТАБАНОМ СТАЗОМ: Спортски директор, Милорад Инђић и тренер Горданић