Време читања: < 1 минут

ПРОМЕНА НА КЛУПИ ОФК СИРИГА

Ненад Рајић није дуго чекао на нови изазов, после успешно завршене мисије са Војводином из Бачког Градишта на војвођанском ”Северу”. Преузео је кормило ОФК Сирига, чије амбиције су да наредне сезоне избори пласман међу војвођанске лигаше.

-Имао сам брз и конструктиван разговор са председником Зораном Ковачевићем. Привукле су ме амбиције и жеља Сирижана да се домогну вишег ранга. На ”Југу” су Младост, Слога и ТСК, ако бисмо успели да остваримо циљ, то би значило да су сви клубови из темеринске општине у истој лиги – каже Ненад Рајић.

Сирижани су минулу сезону у Првој новосадској лиги окончали као шестопласирани. Млади тренер Александар Миљковић је уживао поверење, али због немогућности да усклади обавезе, дошло је до споразумног прекида сарадње.

-Стартујемо 12. јула, предочио сам руководству списак играча, чији квалитет би помогао у реализацији високих циљева. Верујем да ћемо успешно завршити причу око појачања. Познајем готово све играче, уз планиране новајлије, скоцкаћемо тим способан да оствари амбиције – рекао је Ненад Рајић.

М. Менићанин