Време читања: 2 минута

,,СТАРА ДАМА” ПОМАЖЕ СРПСКОЛИГАША

Фудбалски клубови Војводина и Kабел данас су потписали нови уговор о сарадњи, са заједничким циљем да играчи из омладинске школе „Илија Пантелић“ имају право место за свој даљи развој.

Војводина и Кабел су прошлог лета потписали уговор о пословно-техничкој сарадњи, који је данас продужен на обострано задовољство. Присутнима се најпре обратио спортски директор Војводине Марко Јовановић, који је истакао значај ове сарадње.

– Мени је драго што настављамо сарадњу са Кабелом, нама то много значи, пре свега за нашу омладинску школу и за развој наших младих играча. Као што знате, ова сарадња је почела прошлог лета и већ после прве сезоне се показала као веома успешна, јер је много играча добило шансу и искористило је на прави начин. Издвојио бих најпре голмана Торомана, који је сјајним интервенцијама и партијама у Кабелу заслужио шансу у Војводини и он је данас ту са нама, уз Лазара Царевића. Сигурно ће добити неку минутажу ове сезоне. Поред њега, играли су Кокановић, Дробњак, Поповић и многи други и захваљујемо се Кабелу што нам помаже у развоју талената – рекао је Јовановић.

Спортски директор Кабела Милорад Грбић истакао је да је почаствован поверењем од ФК Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем.

– Срећни смо што смо потписали уговор са једним од најбољих клубова на нашим просторима и који је био два пута шампион и дао нашој репрезентацији плејаду врхунских играча и тренера. Војводина данас може да се похвали да има капитена и заменика капитена репрезентације Србије. ФК Кабел је почаствован и захвални смо што ћемо бити део Војводине и потрудићемо се да будемо што важнији шраф у машинерији овог клуба. Председник Војводине Драгољуб Збиљић је показао да има поверење у нас и на нама је да то сада поново оправдамо. Немојте сумњати у нас, ми смо сигурни да смо на правом путу и желимо да и Војводина види да у нама има сигурног пословног партнера – поручио је спортски директор Кабела, Милорад Грбић.