Време читања: < 1 минут

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Борац (Ш) – Слога (Т) 6:2 (3:2)

Шајкаш – Гледалаца: 80. Судија: Душан Белић (Зрењанин). Стрелци: Гргић (из пенала) у 2, 81, Малешевић у 28, Бурсаћ у 43, Јемовић у 49. и Пјошта у 57. за Борац, Јованов у 20. и Марјановић у 39. за Слогу.

БОРАЦ: Влајић, Ромић, Топић, Парошки, Девушић, Гојковић, Радиновић, Гргић, Малешевић, Бурсаћ, Јемовић. Играли су још: Бјекић, Максимовић, Мирковић, Црнојачки, Алексић, Пјошта, Кованушић, Аћимовић, Илић.

СЛОГА: Танасић, Марић, Пастор, Пролић, Бановић, Марјановић, Јованов, Крајиновић, Унгар, Томић, Караћ. Играли су још: Вукелић, Гогић, Лаловић, Радновић, Латковић, Буквић.

У протеклој трци, другопласирани тим у Војводини убрзава ритам, а забележен је и четврти тријумф.

Одмах на почетку, оборен је Бурсаћ и Лука Гргић био је прецизан са беле тачке. Јованов је донео поравнање, док је код домаћих, Малешевић наставио гоглетерски низ погодивши у 28. минуту. Егал Темеринцима доноси Марјановић, а да Борац оде на одмор са предношћу побринуо се Никола Бурсаћ.

У другом полувремену српсколигаш је напунио мрежу Слоге, Јемовић и Пјошта уписали су се у стрелце, да би Гргић другим голом задао последњи ударац некадашњем ривалу из Војвођанске лиге.