Време читања: 2 минута

ПРОМЕЊЕН ЦЕО КАДАР

Младост ГАТ, после испадања из Супер лиге, променила је читав тим, а као што знате, у такмичарској 23/24 играће са прволигашима и са клупе ће дириговати Немања Кртолица, у минулој сезони стратег Кабела.

Поред новајлија међу којима су: голман Владан Елесин (РФК НС-1921), дефанзивци Вукашин Јелић (ОФК Бачка), Немања Илић и имењак Вјештица (Златибор), Филип Јездовић (Арсенал Тиват, Црна Гора), Игор Кудрић (Тиса), везисти Милорад Балабановић (РФК НС-1921) и Ђорђе Брборић (Хајдук 1912), крила Филип Илић (Смедерево 1924), Кристијан Живковић (РФК НС-1921), Огњен Ђуричин (Крупа, БиХ) и нападач Срђан Вујаклија (РФК НС-1921), у склопу сарадње са Војводином очекује се долазак најмање шесторице на позајмицу и двојну регистрацију.

Око клуба дувају ветрови оптимизма, а по кулоарима круже приче да се воде разговори са двојицом доскора суперлигашких играча и одговор можемо добити у наредним данима, можда и пре старта за бодове.

,,Гатовци” су, у припремном периоду, одиграли пет мечева. Забележене су две победе (Кабел – 4:0, ОФК Бечеј 1918 – 1:3), реми (ОФК Бачка – 0:0) и два пораза (Борац (Ш) – 3:0, Партизан – 3:1), уз позитивну гол разлику – 8:7.  Тренер Кртолица испробао је скоро три тима, многи нису задовољолили па ће у потрагу за другим клубом, већина из дуела са Шајкашанима.

За добре игре у континуитету потребни су и добри играчи, чега су свесни руководиоци са ГАТ арене, па пажљиво врше одабир на тржишту. Извесно је да прелазни рок у Младости ГАТ није ни близу краја, а врло брзо, може се десити, да параф на уговор ставе они горепоменути.

Ватрено крштење, нови тим ће имати против Радничког из Сремске Митровице, у недељу (17.30) на ГАТ арени.


ФОТО: Немања Кртолица са играчима/Младост ГАТ