Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Смедерево 1924 – Младост ГАТ 1:1 (1:0)

Смедерево – Гледалаца: 1250. Судија: Игор Ковачевић (Земун). Стрелци: Ивић у 18. за Смедерево 1924, Павлица у 86. за Младост ГАТ. Жути картони: Н. Илић, Јокић (Младост ГАТ).

СМЕДЕРЕВО 1924: Каличанин, Димитријевић, Илић, Ивић (од 60. Обрадовић), Костић, Ожеговић (од 79. Луковић), Марковић, Панић, Радивојевић, Стевановић (од 68. Зличић), Стојковић (од 60. Ристић).

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Н. Илић, Керкез (од 46. Јездовић), Ф. Илић (од 46. Бјелош), Кокановић, Танасин, Павлица, Балабановић (од 59. Јокић), Поповић (од 74. Живковић), Ковачев (од 59. Ђуричин).

Поново je новосадска Младост ГАТ одиграла нерешено, овога пута, на гостовању. Прво полувреме, које је протекло у доминацији домаћих, почело је шансом за Дробњака, Каличанин је био неспретан, а лопта му се од стативе одбила у наручје. Узвратили су оклопници у 17. минуту, Стевановић се наместио на ударац и искоса са леве стране уздрмао стативу.

За радост некада запаженог суперлигаша погодио је Ивић, док је Илић одиграо улогу асистента.

Неће у гол: Лука Дробњак

На другој стани доскорашњи члан Смедерева 1924, Филип Илић, изненада, нашао се у прилици, али је она отишла у неповрат пошто је траљаво шутирао у голмана домаћих.

Другачија слика виђена је у наставку. Новосађани су кренули на све или ништа, па је на старту Кокановић убацио Павлицу у ватру, а истакао се Каличанин добром интервенцијом.

У 83. минуту Дробњак је, опет, погодио оквир гола, након корнера Драгана Кокановић, а награда за упорност и бољу игру дошла је три минута касније, Јездовић је у срцу шеснаестерца пронашао Павлицу, који је без чувара затресао мрежу за коначан реми – 1:1.