Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом Напретка резултатом 0:0 у трећем колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Напредак: Савић, Бабић (од 75. Крстић), С. Јовановић, Ђ. Јовановић, Љубомирац, Мршић, Ненадовић (од 55. Стоиљковић), Пријовић, Станојловић (од 63. Томић), Вукајловић, Ђековић.

Војводина: Царевић, Лазаревић, Црномарковић, Росић, Букинац, Зукић, Милосављевић, Малбашић, Николић (од 75. Јовановић), Чумић (од 75. Радуловић), Болинги (0д. 61 Вукић).

Војводина је преузела иницијативу од старта утакмице, и већ у трећем минуту Малбашић је вратио оштру лопту кроз петерац, али је Болингијев ударац зауставио голман Савић. У 17. минуту нападач Воше је имао нову шансу када је Чумић главом пребацио на другу стативу, Болинги  је гађао главом, али је погодио оквир гола.

У 25. минуту умало је Болинги ушао у стопостотну шансу, пошто су га центиметри делили да пресече један повратни пас ка голману Напретка, који је ипак био бржи.

Напредак је први пут озбиљније припретио у 29. минуту, Бабић је са дистанце гађао први угао, лопта је прошла поред стативе.

На сличан начин узвратио је Чумић у финишу првог полувремена, шутирао је у добро постављеног Савића. Још бољу шансу поново је имао Болинги, голман Савић је лоше испуцао лопту и то је умало казнио нападач Војводине који није успео да казни његову грешку.

И почетак другог полувремена обележио је Болинги, у 52. минуту га је проиграо Малбашић, а овај гађао супротан угао, поново је на месту био Савић. Воша је наставила да напада и да ствара шансе, а следећу је имао Николић, чији је ударац закачио пречку и завршио у гол ауту.

Уследио је период без изразитих прилика, а онда је у 81. минуту након корнера Мршић главом гађао поред стативе. Нови тренер Воше Ранко Поповић одлучио је да унесне свежину у напад, увео је најпре Вукића уместо Болингија, потом у финишу Јовановића и Радуловића уместо Николића и Чумића.

Воша је покушавала до краја да дође до гола, била је вечерас конкретнији и бољи тим са више прилика пред противничким голом али није успела да дође до прве победе ове сезоне.