Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

У незавидној ситуацији налазе се фудбалери Младости ГАТ. Старт испод очекивања осликан у два бода из пет мечева позицирао је тим на 15. место Прве лиге Србије. Свесни су сви у клубу да ће морати боље како не би дошли у ситуацију да зависе од других резултата. Тим и даље не зна за победу, па ће то покушати да оствари у сусрету са ГФК Слободом из Ужица. Меч се игра у недељу (16.30) на ГАТ арени, стадиону Младости.

– Протекло коло нисмо успели ништа да променимо, мислим на резултат, из прве четири утакмице, што је највећи проблем. Противник који нам долази довео је новог тренера пре два дана, везали су три ремија и верујем да ће у позитивном расположењу тражити задовољавајући резултат. Не би да истичем да је под морањем, али би било добро да забележимо прву победу. Не игра нам нерешен резултат, доста бодова смо просули код куће и мислим да су играчи тога свесни и да ће сутра изаћи на терен жељни бодова. Позвао бих навијаче да дођу да нас подрже. Не бирамо средства, начине тражимо добитну комбинацију. Биће промена у тиму, код мене је колектив испред појединца, играчи који изађу сутра на терен даће свој максимум да остваримо победу – каже шеф Бранко Жигић.

За капитена Александра Танасина је ово најважнији утакмица у јесењем делу трке.

– По мени дуел са Слободом је најбитнији у овој полусезони. Сви смо свесни значаја утакмице, надам се да ћемо тријумфовати и освојити прва три бода.