Време читања: 2 минута

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ”ЈУГ”

Индекс – Хајдук (Б) 2:1 (1:1)

Нови Сад – Стадион Борца на Клиси. Гледалаца: 150. Судија: Мирослав Ћурчић (Тител) 7. Стрелци: Балетић у 43. и 46. за Индекс, Десанчић у 30. минуту за Хајдук. Жути картони: Акик, Стојановић, Радмиловић, Зоговић, Грубовић (Индекс), Вујовић, Матић, Милосављевић, С. Гавриловић, Мандић (Хајдук).

ИНДЕКС: Бузаџија 7,5, Рађеновић 7 (од 46. Варга 7), Качавенда 7, Живановић 7,5, Акик 7, Стојановић 7 (од 67. Марић -), Радмиловић 7,5 (од 67. Богојевић -), Вујић 7 (од 53. Грубовић 7), Балетић 8 (од 53. Клаић 7), Зоговић 7, Вукадиновић 7. 

ХАЈДУК: Слијепчевић 7,5, М. Гавриловић 7, Тодоровски 6,5, Вујовић 6,5, Јокић 7 (од 66. Ђорђевић -), Митровић 6,5 (од 66. Марковић -), Матић 7, Новевски 6,5 (од 51. Мандић 6,5), Милосављевић 6,5, Десанчић 7 (С. Гавриловић 6,5), Смиљанић 7,5.

Играч утакмице: Феђа Балетић

За другу радост Индекса погађао је Феђа Балетић, наместивши нишан после промашеног једанаестерца. Повели су гости, Јокић је прошао по левој страни упутио лопту на петерац, Матић пореметио дефанзивце, а Десанчић савладао Бузаџију. Комбиновали су Стојановић и Балетић, који је шутирао, док је у намери да клизећим стартом онемогући нападача Индекса да угрози гол, Милосављевића лопта погодила у руку, па је Ћурчић показао на пеналтик. Намеру Балетића прочитао је одлични Алекса Слијепчевић. До промене је дошло у 43. минуту, Балетић се искупио за пенал доневши резултатски егал.

Само што је кренуло друго полувреме, Радмиловић је са десног бока пронашао Балетића, а овај се поклонио за предност. Пречка је сачувала домаће у 67. минуту, Митровић је извео корнер, а Матић трзајем главом уздрмао оквир. Бузаџија је био на месту, када је Милош Марковић са капице шеснаестерца покушао да донесе поравнање. На другој страни, у контри коју је повукао Клаић, Слијепчевић је осујетио Грубовића. Судија Ћурчић одсвирао је крај након продора Горана Смиљанића, као брзи воз прошао је до петерца и покушао да асистира, док су стрелци спавали и три бода остала су у наручју фудбалера Индекса.