Време читања: 2 минута

ВЕСТИ ИЗ МЛАДОСТИ (БАЧКИ ЈАРАК)

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Након одржаног састанка Управног одбора ФК „Младост“, а у вези још једне у низу утакмица у којима је наш клуб био изложен тендециозном и перфидном суђењу од стране судијске тројке, при чему је био жестоко оштећен, управа клуба се оглашава Саопштење за јавност.

Од почетка првенства управа клуба одрадила је велики посао у самој организацији клуба и са великим очекивањима нестрпљиво чекала почетак такмичарске сезоне. Од самог старта сезоне наш клуб нема исти третман као и остале екипе, где су нам у пар наврата поништавани регуларно постигнути голови, нису досуђивани очигледни пенали, док у случају противника то није био случај, што се показало још једном у Дивошу против лидера Хајдука.

Почињемо да сумњамо да је одлука да сви клубови као домаћини морају да снимају своје утакмице, како би евентуалне сумњиве ситуације могле да се провере и да се установе евентуалне нерегуларности, донешена про форме и да те снимке нико од надлежних не гледа и не контролише, јер је чињеница да је било много грешака од стране судија, а да за то нико од њих није санкционисан. Наша екипа која је састављена од великог броја домаћих , бонус играча из утакмице у утакмицу има катастрофално суђење које директно утиче на сам исход утакмице. 

ФК „Младост” не тражи алиби за досадашње резултате и не очекујемо никакве привилегије, већ желимо да скренемо пажњу на оно што нам се дешава од прве до последње одигране утакмице и желимо исти третман и равноправно суђење као и остале екипе, како би наша деца на терену уживала у игри, а не губила вољу за фудбалом! ! !