Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Младост ГАТ је остала без утакмице у минулој рунди због натопљеног терена на ГАТ арени и дуел са Смедеревом 1924 играће се у другом термину.

За сутра предвиђена је заостала утакмица 9. кола са Радничким на Новом Београду (13) и пред тај меч очекивања у табору Бистричана су следећа:

– Нисмо играли са Смедеревом из познатих разлога, због временских неприлика. Имали смо дан-два да се спремимо за нашег наредног ривала, који је своју утакмицу одиграо у заказано време. Сигурно да нам не одговара тренутна позиција на табели и она нас тера да у сваку утакмицу уђемо фокусирани. Раднички је екипа која жели да игра и на креативан начин дође до гола. Обавеза нам је да наметнемо нашу игру и из тога да остваримо победу, ако је то могуће тј. позитиван резултат – истакао је Душан Бајић, шеф Младости ГАТ.

Лукијан Абаџија делује у офанзивном делу маневра, лако улази у шансе и биће претња ривалу са Новог Београда.

– Очекује нас једна тешка утакмица као и свака до сада. Тамо је тежак терен, али мислим ако се добро адаптирамо и испоштујемо захтева шефа да ћемо остварити добар резултат. Надамо се победи – каже млади Абаџија.