Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Инђија – Младост ГАТ 2:0 (1:0)

Инђија – Тојо Тирес арена. Гледалаца: 100. Судија: Дарко Јекнић (Београд). Стрелци: Гајиловић у 5. и Грбовић у 86. минуту. Жути картони: Митровић (Инђија), Бугарин (Младост ГАТ).

ИНЂИЈА: Велимировић, Митровић, Гајиловић (пд 65. Грбовић), Ђоковић, Суботић (од 65. М. Стојановић), Ђорђевић (од 75. Кукољ), Врбић (од 90. Вуковић), Јањић, Десанчић, Мијаиловић, С. Стојановић (од 75. Којић).

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Н. Илић, Јокић (од 62. Вујаклија), Бјелош, Танасин, Вукчевић (од 77. Ф. Илић), Живковић (од 62. Ђуричин), Видовић (од 70. Керкез), Абаџија (од 46. Поповић), Бугарин, Чечарић.

Инђијски прволигаш прекинуо серију без пораза Младости ГАТ, дуг пет утакмица рачунајући и куп са Мачвом.

Рани гол Гајиловића после додавања Десанчића пореметио је планове Новосађана. Лош распоред играча скупо је коштао Бистричане, везиста домаћих то је знао да искористи и већ на старту матира ривала, обезбедивши вођство.

У 15. минуту гости су припретили преко Чечарића, који је главом гађао, али Велимировић је одбио ударац, да би у наставку, Абаџија са 10-ак метара послао лопту у гол-аут, пошто је она прошла поред десне стативе. Са ивице шеснаестерца Гајиловић је пребацио гол, након продора брзоногог Ђорђевића. Исти играч сервирао је Суботићу на петерац, док је у последњи час, са гол-линије Немања Илић спречио нову капитулацију.

Голман Инђије био је на месту у 56. минуту, Живковић се опробао, а недуго затим Јован Митровић изблокирао је Јокића. То је било све од Младости ГАТ на Тојо Тирес арени, мало да би се избегао пораз.

Печат на тријумф зелених ударио је Топлица Грбовић погодивши празну мрежу, прво је Бјелош погрешио на средини, истрчао је Елесин, кратко одбио лопту да би џокер тренера Голића поставио коначних – 2:0, са преко 25 метара.

У среду, ученике тренера Бајића чека испит против Смедерева 1924.