Време читања: < 1 минут

ОФК БАЧКА РАЗОРАЧАЛА, ПРОЛЕЋЕ ЗА СПАС

Дојучерашњи суперлигаш налази се на дну Српске лиге ”Војводина”. На 15 мечева Бачкопаланчани су освојили свега 11 бодова. Две победе, три ремија и осам пораза, биланс су ОФК Бачке у јесењој сезони.

Два тренера водила су плаве, кренуо је Триво Илић и након шесте рунде и само два бода своје место на клупи препустио је колеги Граховцу, под чијим вођством су укњижене две тројке и три нерешена исхода односно четири неуспеха. На домаћем терену ОФК Бачка савладала је Куљане, док је једини брејк начињен у Елемиру против Нафтагаса, извојеван у дубокој надокнади сусрета. За оба подвига најзаслужнији је нападач Михајло Јелић, који је режирао победничке голове, директан је кривац и за реми у последњем колу са фаворизованим Кабелом – постигао гол за 2:2.

– Ривали у борби за опстанак биће нам Први мај и Јединство. Са Румљанима и Старопазовчанима, али и са још неколико најближих противника, водићемо жестоку трку за спас. Била би велика штета да ОФК Бачка испадне – поручио је Михајло Јелић, последњи новајлија на ”Вави” и стрелац три поготка.

ОФК Бачка је последњепласирани тим, два корака испред је румски Први мај са 13 бодова, а четири старопазовачко Јединство и Тиса, против које ће капитен Никола Анђелковић и другови започети пролећни део трке.