Време читања: < 1 минут

 59. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР

Давно су престале обавезе за играче који не носе дрес неког суперлигашког тима, па велика већина с нестрпљењем очекује почетак 59. Дневниковог турнира у малом фудбалу, прошле недеље најављеног у вили Москва у Ветернику. Сваке године надметање доноси нешто ново, а на престојећем издању учешће ће узети и омладинци, они који су на минулом војевали међу кадетима.

– Све је спремно за старт – каже директор турнира Веселин Вилотијевић. – Такмичарска комисија, са председником Сеадом Чочићем на челу, разрадила је план такмичења и сатницу, судијска организација делегирала је врхунске судије футсала, спонзори су уговорне обавезе испунили… Медији су на прави начин турнир најавили, већ сада имамо слику догађаја којом можемо да се поносимо, још једино рам да јој ставимо. Рам ће зависити од броја гледалаца на трибинама, али с обзиром на прошлогодишње искуство не сумњам да ћемо и ове године радост такмичења и лепоте Дневникове традиције делити са поштоваоцима малог фудбала у завидном броју.

НАГРАДА ЗА ПУБЛИКУ

Гађање оквира са новчаним наградама (5.000, 8.000, 10.000 и 15.000 динара) у режији „златног спонзора“, компаније Меркур икс тип и на овогодишњем издању привући ће велику заинтересованост, а за разлику од претходних спонзори су за најверније припремили и бицикле, лопте, делове спортске опреме и још доста практичних награда и услуга.