Време читања: < 1 минут

РАСПОРЕД 25. 12.

понедељак

8.30 | Сокер тим – Феникс (полетарци)

9.10 | Клинци 2014 – Наур (полетарци)

9.50 | Кларис – Спартанци (петлићи)

10.30 | Медведи – ПИП Тортиља (петлићи)

11.10 |   

11.50 | Војводина 2024 – Омладинац Степановићево (пионири)

12.30 | Фишер – ОДР Петроварадин (кадети)

13.10 | Корд – Антика Рома (омладинци)

13.50 | Мароканци – Петар Пуача ГМ колор (пионири)

14.30 | Барок Каравуково – Дерби (кадети)

15.10 | Бока јуниорс – Петар Пуача Рес. Ловац (пионири)

15.50 | Лиман – Синбетови тигрови (омладинци)

16.30 | Сланобарац ФСГНС – Економски геометри (сениори)

17.10 | Судије ФСГНС – Кларис (сениори)

17.50 | Железничар ФСГНС – Камен Блешић (сениори)

18.30 | Обилић (В) ФСГНС – Столари плус (сениори)

19.10 | Милетић ФСГНС – Скајоптик Меридиана (сениори)

19.50 | Омладинац ФСГНС – Петар Пуача ФСГНС (сениори)

20.30 | Ауто сервис Јанковић – Шовљански сухомеснати производи (сениори)

21.10 | Соколови – КМФ Шератон (сениори)

21.50 | Аутогалант – Рекреативо 021 (ветерани)