Време читања: < 1 минут
НОВА ПРОМЕНА 

Након повратка Милана Стојаноског у Партизан, Зрењанинци су били приморани да потраже новог кормилара и одлучили су се за Зорана Левнаића, с почетка трке главнокомандујућег у ОФК Бечеју 1918, који је довео до другог места.

Пре дербија са Железничаром, отиснуо се у УАЕ где је сарађивао са Зораном Поповићем, а потпуно неочекивано након три и по месеца вратио се у Србију:

– Са Бечејцима сам доживео два пораза, од Кабела и Подунавца, али били смо у врху. Момци су били карактерни, захвалан сам им, као и људима из клуба. Добро смо сарађивали, а кад је стигла понуда из УАЕ, отишао сам у Дуба Фуџеиру, у Прву дивизију, за помоћника Зорану Поповићу. Од 12 мечева изгубили смо један, почетком ове године и дошло је до растанка. Солидарисао сам се са Поповићем и вратио у Србију – каже Левнаић.

У понедељaк ће прионути на посао у новом клубу.

– Зрењанин је град који је фудбалски изазов и за најискусније тренере, поготово за млађе. Позив сам прихватио, брзо смо се договорили и обавићу прозивку играча у понедељак. Треба да се добро припремимо, дођемо до игре и усадимо победнички менталитет код сваког појединца и екипе у целини. Знам да је тим на десетом месту и то је још веће искушење. Учинићу све да се кроз рад и игру наметнемо и остваримо добре резултате – поручио је Зоран Левнаић, нови шеф Радничког.