Време читања: < 1 минут
ПАЖЊА МЛАДИМА

Младост ГАТ је након прозивке и првог тренинга у 2024. години финиширала долазак двојице играча из класе 03′, нападача Вука Љубојевића (Доњи Срем 2015) и штопера Гојка Петовића (ОФК Грбаљ).

У друштву Новице Слијепчевића, председника клуба, Љубојевић и Петовић обавезали су се на верност прволигашу са Новог насеља, а своје минуте потражиће у екипи из Српске лиге.

– Са задовољством објављујемо да смо данас договорили сарадњу са двојицом талентованих играча. Пратили смо њихове игре у минулом периоду и могу да прогнозирам да је пред њима лепа будућност. Упркос томе што се налазимо на дну табеле, не желимо да занемаримо и младе снаге и пружимо им шансу. Љубојевић се доказао у Војвођанској лиги (4. ранг), а Петовић је и јесенас био са нама, али због папиролошких препрека нисмо могли да га региструјемо. Они ће свој даљи напредак тражити кроз утакмице у табору српсколигаша са којим уско сарађујемо. Верујем да ће нас у наставку сезоне уверити да заслужују минуте и у Младости ГАТ – рекао је Новица Слијепчевић, председник.