Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Војводина (БГ) – Младост (БЈ) 0:9 (0:5)

Бечеј – Терен са вештачком подлогом. Гледалаца: 50. Судија: Никола Јанковић (Мол).

Стрелци: Јелић у 14. и 16., Павловић 28. и 34., Антонић у 40., Митровић у 52. и 85., Ћиковић у 63. и Дмичић у 75. минуту.

ВОЈВОДИНА: Шовљански, Ћирић, Марковић, Божић, Сикимић, Дабижљевић, Кораћ, Јовић, Којовић, Бркић. Играли су још: Козарски, Пеленгић, Јанковић, Милин, Бити, Ердељан.

МЛАДОСТ: Вуковић, Текић, Павловић, Зељковић, Алекса Кнежевић, Милорад Кнежевић, Малбаша, Перић, Јелић, Ерак, Антонић, Играли су још: Софинкић, Хрубик, Станић, Ћиковић, Јаковљевић, Ратић, Дринић, Дмичић, Ђумић, Ковачић, Митровић.

У двобоју војвођанских лигаша са ”Севера” и ”Југа”, доминирали су Јарачани, остваривши убедљиву победу. Обе екипе у исто време су почеле припреме, али фудбалери Младости диктирали су ритам и брзо стекли два гола капитала, захваљујући Братиславу Јелићу. Некадашњи нападач Војводине, мрежу иза леђа голмана Душана Шовљанског, нациљао је после корнера Александра Ерака, док је другу рецку додао ударцем главом, крунисавши аистенцију Луке Антонића. Идентичан голгетерски биланс, имао је Никола Павловић, још један новајлија међу плаво-белима, а пред одлазак на одмор Јелић је узвратио асистенцију Антонићу – 0:5. Попут ветра, који је актерима задавао највише главобоље, са крилне позиције дејствовао је Дејан Митровић, стрелац два гола у наставку. Стефан Ћиковић и Стево Дмичић, употпунили су сјајан реализаторски учинак плаво-белих.