Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Младост ГАТ – Кабел 1:0 (0:0)

Нови Сад – Ђачко игралиште. Судија: Марко Гњатовић (Нови Сад). Стрелац: Кулибали у 68. минуту. Жути картони: Н. Илић, Бугарин (Младост ГАТ), Ђурић, Трпчевић (Кабел).

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Дробњак, Н. Илић, Митошевић, Кокановић, Вукадиновић, Танасин, Вујаклија, Видовић, Абаџија, Поповић. Играли су још: Елесин, Петовић, Бугарин, Јездовић, Балабановић, Јокић, Ђуричин, Павлица, Соловјев, Кулибали.

КАБЕЛ: Дражић, Трнинић, Сердар, Батос, Ђурић, Пиваш, Петровић, Ф. Илић, Пауновић, Новаковић, Милисављевић. Играли су још: Јелић, Марјановић, Максимовић, Братић, Апостоловски, Трпчевић, Вујошевић, Бабић, Мијановић.

У првој провери од старта припрема Младост ГАТ је савладала екипу Кабела, четвртопласираног српсколигаша у Војводини. Јак ветар отежао је игру ривала, а најбољу шансу у првом делу имао је Вук Митошевић, али је повратну лопту уместо у мрежу послао преко гола. Кабеловци су пружили снажан отпор још једном прволигашу, били су конкурентни читавих 90 минута. Новаковић се испробао из слободњака, Живковић је био на месту, а Пауновић је изблокиран. Најистуренији у нападу “гатоваца” , Вујаклија слабо је реаговао након убачаја Кокановића. Једини гол на сусрету, постигао је Кулибали. Јокић је центрирао из корнера, док је спретном реакцијом у петерцу, играч који тек треба да увери Душана Бајића да заслужује уговор, матирао Мијановића.