Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Младост ГАТ – Инђија 1:1 (0:0)

Нови Сад – Ђачко игралиште. Судија: Марко Гњатовић (Нови Сад). Стрелци: Илић у 87. за Младост ГАТ, Ђорђевић у 65. минуту за Инђију. 

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Јокић, Петовић, Соловјев, Павлица, Вукадиновић, Јездовић, Кулибали, Видовић, Бугарин, Поповић. Играли су још: Живковић, Илић, Дробњак, Танасин, Балабановић, Кокановић, Ђуричин, Абаџија, Шушњар. 

ИНЂИЈА: Новаковић, Мијаиловић, Радосављевић, Митровић, Вуковић, В. Јањић, М. Јањић, Суботић, Десанчић, Гајиловић, С. Стојановић. Играли су још: Велимировић, Врбић, Ђорђевић, Ђоковић, М. Стојановић, Којић, Кукољ, Маричић, Поповић, Тешић. 

Из високог пресинга и одузете лопте, Кулибали је шутирао, осујетио га је Новаковић, а затим и Соловјева, након одбитка, недозволивши рани дефицит. Тренери Бајић и Голић промешали су саставе, а све се одиграло у наставку, најпре је после корнера Маричића са десне стране и комбинације, Ђорђевић постигао гол за ТВ шпице, доневши предност зеленима из Инђије. “Гатовци” су узвратили у финишу, прекид је извео Кокановић, док је Немања Илић надвисио чуваре, лопта је закачила Којића и завршила иза леђа Велимировића – 1:1.

Младост ГАТ наставља са проверама, у суботу ће на Ђачком игралишту гостовати екипа Текстилца из Оџака, најпријатнијег изненађења Прве лиге Србије, а након тог сусрета, у недељу, у раним јутарњим сатима капитен Танасин и другови упутиће се у Умаг на финални део припрема.

ФОТО: Младост ГАТ