Бандовић: Питање тренутка када ћемо прорадити, идемо по победу

Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Тренер Војводине Божидар Бандовић оптимиста је пред гостовање Радничком 1923.

Фудбалери „старе даме“, након ремија са екипом Младости, гостују у Крагујевцу у 21. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– Протеклих дана радили смо веома добро, анализирали смо претходну утакмицу у којој смо могли да одрадимо неке ствари боље. Али, ја верујем у играче који су наставили добро да тренирају и можемо да будемо само бољи. Играмо против екипе која жели да игра, која је посебно опасна у нападу, међутим, на тренинзима видим колико моји играчи могу и само је питање тренутка када ће прорадити. Идемо на победу, уз дужно поштовање противнику – рекао је Бандовић.

Он сматра да реми на пролећној премијери неће пореметити планове и атмосферу у екипи.

– Кроз читав наш рад и до пред утакмицу против Младости био сам оптимиста. Недопустиво је да примимо гол у последњим моментима, јер сви желимо да се пласирамо у Европу и зато овакве мечеве морамо да победимо. Да смо дали гол на време, сигурно би утакмица била другачија. Имали смо противника који је био дефанзивно оријентисан и тако смо се припремали. Што се тиче притиска, и ја и моји играчи морамо да хендлујемо тај притисак, јер су очекивања велика. Ја сам, као што сам рекао, хиљаду посто убеђен да ће резултати и боља игра доћи – нагласио је Бандовић.

Тренер Воше анализирао је и екипу Радничког 1923.

– Морамо да будемо обазриви када имамо посед лопте, јер имају опасне контре. Још ћемо играчима показати анализу противника да искористимо све предности. Желимо да увек ми будемо на нашем нивоу, онда ће бити мање битно ко је на супротној страни. Жеља играча је на високом нивоу, као и атмосфера и верујем да ће то све показати већ сутра – истакао је Бандовић.

Он је додао да је осим тактичке, од великог значаја и ментална припрема пред сваки меч.

– Увек дајем акценат на психолошкој припреми, јер мислим да је ментална припрема веома важна. Ми морамо да променимо тај менталитет, ако желимо да будемо бољи, јер имамо обавезу и према управи и према навијачима. Победнички дух морамо да поправимо и да будемо такмичари од првог до 90. минута.

У тим се вратио Вукан Савићевић, а ван строја сада је само Синиша Тањга.

– Сви су спремни, Вукан Савићевић није играо прошли меч јер му је недостајао ритам, али сада је ту. Недостаје само Синиша Тањга због лакше повреде – закључио је Божидар Бандовић.

Утакмица Раднички 1923 – Војводина на програму је у недељу у 13.00 уз директан пренос на каналу Арена спорт 1.

Поделите са другима!

Go to Top