Време читања: 2 минута
ПОЗИТИВНИ УТИСЦИ ПОСЛЕДЊЕ ЗИМСКЕ АКВИЗИЦИЈЕ ГАТОВАЦА

У задњи час Младост ГАТ је у своје редове довела још једног провереног суперлигашког играча чиме је затворила прелазни рок, а реч је о Синиши Бабићу, доскорашњем члану крушевачког Напретка.

– Имао сам и понуду суперлигаша Вождовца, али пресудила је жеља да се вратим кући, јер сам дуго био одвојен од породице. Било је време да то учиним, а и чуо сам све најлепше о новом клубу. 

Искусни офанзивац, по доласку, осврнуо се и на играчки кадар који ће на пролеће јурити опстанак међу прволигашима.

– Да је ова екипа од почетка сезоне била на окупу, била би међу кандидатима за пласман у елитни ранг. То може само да нас храбри у предстојећој борби за опстанак и чврсто верујем да за нас није „немогућа мисија”. Да је супротно, не бих ни прихватио позив Младости ГАТ.

Бабић није прошао зимске припреме са Крушевљанима.

– Истина је, али тренирао сам индивидуално. Још нисам потпуно спреман и рекао сам то и тренеру Душану Бајићу, а добро га познајем, као и читав стручни штаб. Биће ми потребно време да бих, на кондиционом нивоу, достигао саиграче. Не верујем да ће то бити велики проблем и надам се да ћу брзо почети равноправно да конкуришем за тим – поручио је Бабић.

ПОЗНАЈЕ СВЛАЧИОНИЦУ

– Са Вуком Митошевићем играо сам у Војводини и Раднику, капитен Танасин био ми је саиграч у Пролетеру, као и Балабановић. Има ту још момака с којима сам водио битке на терену, тако да сам сигуран да нећу имати проблема да се брзо привикнем на нову средину – завршио је Синиша Бабић, који ће задужити број 33.