Време читања: < 1 минут
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Фудбалери РФК Новог Сада 1921 отвориће други део првенства дуелом са, већ виђеним суперлигашем, ОФК Београда. Упркос поразу у генералној проби, од Омладинца из Нових Бановаца, члана Српске лиге, “канаринце” не напушта оптимизам, a у ринг са лидером иду без беле заставе.

– Биће то борба младости из искуства, верујем у момке. Дали су максимум у претходних месец дана, видљив је велики напредак, уз огромну жељу. Нећемо на терен са белом заставом, даћемо све од себе. Позивам навијаче да подрже ову младост, има перспективу и може много да пружи. Сигуран сам даће већина ових играча већ на лето бити на скенеру суперлигаша – каже Видак Братић, тренер Новог Сада.

Жуто-плави ће пулене Симе Крунића дочекати на терену ЧСК-а у Челареву. Меч се игра данас у 13 сати.

– ОФК Београд је озбиљан клуб, поставио је испред себе циљ и сигурно иде ка елити. Има суперлигашке играче и одличан стручни штаб, убеђен сам да би се борио за висок пласман и у Супер лиги. Свесни смо тога, али ни паре не могу да победе срце и љубав према клубу, а то имају момци које сам последњих месец дана спремао за изазове током пролећа. Не треба да имају притисак због тога што су најмлађи и имају најмање плате, треба да гледају себе да би успели у фудбалу – завршио је Братић.