Време читања: < 1 минут
БЛИСТАВА ПАРТИЈА ПРОТИВ РОМАНТИЧАРА

Изненадили су водећу ОФК-у фудбалери Новог Сада, показавши да неће лако одустати од прволигашког статуса. Равноправна борба са много квалитетнијим ривалом и на крају победа биће путоказ за наредне мечеве. Лазар Врекић, млади играч Чукаричког на позајмици, одлучио је двобој. Хитац из 65. минута дуго ће памтити.

– Ово је мој први гол у сениорској каријери и срећан сам. Ово нисам могао ни да сањам, постићи гол против лидера, а још за три велика бода. Тријумфовали смо срцем, дали смо све од себе да остварио циљ. Знали смо да неће бити лако, али испунили смо све договорено у свлачионици. Ово је тријумф колектива, а мој гол била је само јагода на врху торте – каже Врекић.

Са одличном стартом, а нарочито тријумфом против изразитог фаворита, порасле су шансе жуто-плавих за опстанак.

– Одрадили смо сјајно припреме, што је могло да се види у првом званичном мечу, јер смо надвисили „романтичаре“, нисмо им дали да дишу, битно је и да нисмо имали пад у игри што се дешавало у првом делу такмичења. Имамо млад тим и спреман је за велика дела. Ривали ће погрешити ако нас потцене због јесењих резултата, ухватили смо залет и идемо даље. Оптимиста сам, можемо до опстанка. Не плашимо се никога и са свима ћемо да се надигравамо. Шеф Видак Братић, верује у нас од када је стигао у клуб и увек нам говори да смо рођени победници – рекао је Врекић.