Време читања: 2 минута
ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ”ЈУГ”

Слога (Т) – Раднички 1910 1:0 (0:0)

Темерин – Гледалаца: 200. Судија: Никола Ђурић (Инђија) 8. Стрелац: Мијаиловић у 90. минуту. Жути картони: Латковић, Пековић, Зелић, Марјановић (Слога), Грумић, Мијатовић, М. Субић, Рајшић (Раднички 1910).

СЛОГА: Војводић 7, Пековић 7, Латковић 6,5 (од 46. Папак 7,5), Томић 7, Зелић 7, Дринић 7 (од 46. Јаковљевић 7), Крајновић 7 (од 90+4 Радонић – ), Мијаиловић 7,5, Марјановић 6,5 (од 76. Караћ – ), Пастор 7, Грујић 7 (од 67. Богавац – ).

Слога Темерин

РАДНИЧКИ 1910: Новаковић 7, Утвић 7 (од 52. Боројевић 7), Аперлић 7, Дрча 7, Рајшић 6,5, Стојшић 7, Мијатовић 7, Грумић 7, Влаисављевић 6,5, М. Субић 7, Рукавина 6.

Раднички 1910 Шид

Играч утакмице: Немања Папак

Са превише празног хода на офанзивном плану, Темеринци су се поигравали стрпљењем навијача, а да није било уплива среће у финишу, гости из Шида би освојили бод. За приказану пожртвованост, такав сценарио су и заслужили, али у тренуцима када је судија Никола Ђурић показао да ће надокнада трајати пет минута, севнула је акција домаћина. Све је одрадио Немања Папак, као шило се пробио по десној страни и сервирао лопту у казнени простор, где је одлично реаговао везиста Алекса Мијаиловић, повратник у Слогу, милиметарски прецизно погодивши доњи угао. Мирисало је на реми без погодака, јер је удараца у оквир гола било премало. Алекса Новаковић, бонус испред мреже Шиђана, парадом је спречио да домаћине у 14. минуту у вођство доведе Ненад Марјановић, док је десет минута касније Душан Војводић храбром реакцијом и падом у ноге осујетио намеру Предрага Грумића. Дозу живости у редове домаћина, унео је Немања Папак, стварао је доста проблема одбрани гостију, а пред крај меча оправдао је поверење тренера Зорана Грујића и асистенцијом кумовао успешном дебију на клупи искусног стратега.

М. Менићанин

УТВИЋ СЛОМИО РУКУ

После ваздушног дуела Стеве Утвића и Дарка Грујића, у 52. минуту, пожртвовани играч гостију, незгодно је пао на десну руку. Одмах се видело да је у питању повреда, због које ће морати ван игре, а возило хитне помоћи Дома здравља у Темерину, брзо је стигло на стадион. Констатован је прелом, па је превежен у Ургентни центар у Новом Саду.


ОДЛУКА У ФИНИШУ: Влаисављевић (Раднички 1910) и Грујић (Слога) ФОТО: М. Менићанин