Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Јединство Уб – Младост ГАТ 1:1 (0:0)

Уб – Стадион “Драган Џајић”. Гледалаца: 300. Судија: Александар Вукадиновић (Ниш). Стрелци: Карикари у 902. за Јединство, Дубачкић у 78. минуту за Младост ГАТ. Жути картони: Андрић, Зубаиру, Карикари, Чечарић, Шушњар, Јокић. Црвени картон: Мијатовић (тренер аналитичар Јединство) у 90+2. минуту.

ЈЕДИНСТВО: Дубљанић, Додеровић, Голубовић (од 58. Ракић), Пиваш, Андрић, Митић (од 83. Јанковић), Милићевић, Миладиновић (од 75. Стеванчевић), Зубаиру (од 58. Виеира), Карикари, Милановић (од 75. Руњајић)

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Танасин, Видовић, Дубачкић, Дробњак, Јокић (од 65. Митошевић), Поповић (од 46. Кокановић), Вукадиновић (од 77. Живковић), Чечарић (од 65. Ђуричин), Бјелош, Шушњар (од 85. Балабановић).

Кваку Карикари спречио је нови тријумф Младости ГАТ, трећи узастопни од почетка другог дела првенства. Кроз већи део првог полувремена, домаћин је доминирао, стварао шансе, али није успео да поентира. Играо се осми минут, Додеровић је заврнуо на петерац, Карикари трзнуо главом, а Живковић био добро постављен. Игор Милановић пропустио је велику шансу, након што је Карикари пресекао кратку лопту Луке Дробњака и сервирао му на петерац, само покрај гола. Миладиновић, бивши фудбалер Младости ГАТ, покушао је из окрета, али није захватио лопту како је желео и прилика је отишла у неповрат. Младост је заиграла доста ангажованије и већ после ударца Вукадиновића, наговестила да ће, уколико се за победу укаже шанса, тежити да је искористи. Петнаестак минута пре краја, Милићевић је центрирао, а Додеровић главом био замало непрецизан. Драган Кокановић блиста од старта и на конто је уписао трећу асистенцију, набацио је из прекида са десне стране, а највиши у скоку био је Дражен Дубачкић, доневши вођство – 0:1. Неспоразум Дубачкића и Танасина скупо је плаћена, лопту са своје половине у шеснаестерац Младости ГАТ пребацио је Миодраг Пиваш, што је искористио Карикари и донео бод Убљанима у другом минуту судијске надокнаде.

Бајићеви пулени у 24. колу Моцарт Бет Прве лиге Србије, играју са новобеоградским Радничким у понедељак на ГАТ арени.