Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА 

Тренер Војводина Божидар Бандовић уверен је да његова екипа може да понови још једну добру партију и веже трећи тријумф.

Након тријумфа над Вождовцем и ИМТ-ом, Војводина дочекује Нови Пазар, директног ривала у борби за Европу.

– После две веома важне победе играмо против квалитетне екипе која воли да доминира и која је опасна у последњој трећини. Нови Пазар има брзе и незгодне играче, али верујем да ћемо ми поновити исту игру и дисциплину чак и више него у претходне две утакмице. Имали смо четири дана да се опоравимо и анализирамо. Што се тиче кадровских проблема, ван строја је само Гурам због бола у колену. Имамо наше навијаче уз нас, а нама би веома значило да вежемо и ту трећу победу у низу, јер би нам то много значило у борби за врх. У свакој утакмици идемо на победу, а тактичке ствари можемо да мењамо у складу са ривалом на сваком мечу. Током утакмица неке ствари могу да се промене, али то не мења нашу идеју да нападамо, да играмо високо и агресивно, посебно против Пазара који има опасне индивидуалце у нападу – нагласио је Бандовић.

Војводина три и по године чека да веже три победе, а тај податак додатно обавезује и мотивише Божидара Бандовића.

– То је добар податак, јер је онда за нас још већи императив. Верујем да моји момци то могу – истиче Бандовић.

Он је стао у одбрану Матеуса Индија који је погрешио код примљеног гола у прошлој утакмици.

– Јесте Матеус погрешио, али не желим да играчи имају притисак и страх од грешака, већ да верују у своје одлуке. Не може све у два месеца да се реши, да боље читамо игру и да ли се нешто мења током утакмица. Подржавам Матеа јер је желео најбоље. Најважније је да смо добили утакмицу и да играчи наставе да верују у своје одлуке. У својој каријери увек сам се водио тиме да је важније како ствари завршиш, а не како да их почнеш – закључио је Бандовић.

Утакмица Војводина – Нови Пазар на програму је у суботу у 20 часова.