Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Колубару из Лазаревца дочекаће фудбалери Младости ГАТ у последњем колу регуларног дела првенства. Меч на ГАТ арени заказан је за недељу од 16 часова.

– Пред нама јесте императив победе и апсолутно ћемо све урадити да и дођемо до тога. Претходне две утакмице без обзира на позитиван исход, уочили смо све и мане и врлине наше екипе и овај период смо искористили, управо, првенствено да подигнемо енергију која нам је недостајала на нашој последњој утакмици и да искоригујемо неке тактичке детаље, како у офанзивним тако и у дефанзивним моментима игре. Оно што радује, јесте реакција екипе, која је исто увидела да може да пружи много боље игре и да нема осцилације у самом току игре, што је из мог угла негде и наш највећи проблем био у досадашњем току првенства, Верујем да ћемо направити реакцију, да ће сви играчи пружити онолико колико могу и да ћемо уз добру игру, уз добру енергију доћи до онога што желимо, а то је победа – поручио је Драган Перишић.

Поправља се кадровска ситуација у табору ”гатоваца”, двојац искусних се вратио у погон и конкурисаће за недељни сусрет.

– Чечарић и Бјелош су се прикључили екипи. Радује ме њихов повратак, како бисмо повећали конкуренцију. Намера ми је да се направи већа група играча, с обзиром да нас чекају финалне утакмице, нарочито у плеј-ауту. Сматрам да пет измена може драстично да утиче на крајњи резултат утакмице, а Чечарић и Бјелош су два проверена играча и то је нешто што ће нам дати још неке могућности у самом току игре. Вук Митошевић је болестан, тако да неће играти – завршио је Перишић.

Уочи спуштања завесе на основни део првенства, Младост ГАТ има 31 бод и заузима 14. место на лествици Моцарт Бет Прве лиге Србије.