”Екипа заслужује велику подршку, пред пуним стадионом да коначно победимо Звезду!”

Време читања: 3 минута
ВОША ДОЧЕКУЈЕ ЗВЕЗДУ

Тренер Војводине Божидар Бандовић сматра да његова екипа заслужује подршку и верује да ће у недељу бити испуњен стадион у дербију против Црвене звезде.

Фудбалери „старе даме“ у недељу од 17:30 дочекују актуелне шампионе Србије, а Бандовић верује у још једну добру партију својих играча.

– Желим да честитам још једном играчима на пласману у финале Купа Србије, као и мом стручном штабу, који има велики удео у свему ономе што видите на терену. У недељу нас очекује дерби између два велика клуба. Црвена звезда ће освојити лигу, постаће шампион, а од доласка мог колеге и пријатеља Владана Милојевића играју све боље и желе да доминирају. Звезда има квалитетне играче, али и ми смо Војводина и не мењамо наш приступ и начин игре. Када дајеш све од себе, нема лимита, све је могуће. Што се тиче играчког кадра, Бјековић је добро тренирао, Гурам такође, Николић је ван због колена, Алексу муче две недеље та пета због које није био стартер, али сада опет тренира. Ђорђевић ће имати ултразвук задње ложе и он је под знаком питања, а уколико не буде играо, имамо неке опције и идеје како да га заменимо, јер је Црвена звезда опасна по тој страни, као и на свим позицијама у нападу. Морамо бити опрезни и скоцентрисани, јер Звезда има играче који у било ком тренутку могу да реше утакмицу, баш као што их имамо и ми – рекао је Бандовић.

Војводина ће у кратком временском периоду одиграти две утакмице против Црвене звезде, пошто је 23. маја на програму и међусобни дуел у финалу Купа Србије. Ипак, он сматра да то није отежавајућа околност.

– Имамо две утакмице, али није то никаква отежавајућа околност, једино што ћемо до тог финала имати много утакмица и мораћемо да се концетришемо на опоравак. Они ће анализирати нас, ми ћемо анализирати њих и покушаћемо да њихове добре стране сведемо на минимум, али и да искористимо неке ствари да ми будемо опаснији. Нема отежавајућих околности, гледамо утакмице, анализирамо се и припремамо. Свакако да гајимо велико поштовање према Звезди, није лако бити шампион и стално побеђивати утакмице и остати на том нивоу. Част нам је што ћемо бити актери такве утакмице, очекујемо пун стадион и добар меч – нагласио је Бандовић.

Он је додао да не очекује опуштенију Звезду упркос чињеници да су гости близу шампионске титуле.

– Не мислим да ће Звезда бити опуштена јер је близу титуле. У великим клубовима увек је притисак велики и они ће желети да се прикажу најбоље што могу, посебно знајући њиховог тренера и да неће бити калкулација – истакао је Бандовић.

Војводина на победу против Црвене звезде на свом стадиону чека дуже од 10 година, а Бандовић се нада да ће његов тим прекинути ту традицију.

– Слажем се да је то веома дуг период. Као што знате, можда је то за некога чудо, али ја верујем у чуда и нико не може да ти каже шта можеш, а шта не можеш, то зависи од нас. Даћемо све од себе да победимо после 12 година, што је велики изазов за нас – рекао је Бандовић.

Тренер Војводине за крај је позвао навијаче да у што већем броју подрже његов тим због свега што раде овог пролећа.

– Сматрам да ови играчи заслужују већу посету и подршку са трибина. Онај осећај који ја имам, а верујем и ви који долазите да гледате, видите једну енергију која носи. Исто то говорим и играчима, на овакав начин на који све раде, носе специфичну енергију која није једноставна и верујем заслужују највећу могућу подршку. Верујем да ће бити пун стадион, што је веома важно за нас, како у недељу, тако и на свакој наредној утакмици – закључио је Бандовић.

Све детаље о продаји улазница прочитајте ОВДЕ, а утакмица је на програму у недељу у 17:30 уз директан пренос на каналу Арена премиум 1.

Поделите са другима!

Go to Top