Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Тренер Војводине Божидар Бандовић очекује још једну тешку утакмицу, на гостовању екипи Партизана.

Фудбалери Војводине у четвртак у 16:55 гостују у Хумској, а Божидар Бандовић позива на опрез пред овај меч.

– Очекује нас тешка утакмица против великог тима, иако тренутно нема позитивне резултате. Ипак, Партизан се пре месец дана био први и борио се за прво место. Доживели су неке промене, али ми морамо да гледамо нас и да се припремимо што боље. У тим великим клубовима те промене уз негативне резултате често могу да их учине и најопаснијим. Сматрамо да је наша свака наредна утакмица као финале. Што се тиче играча, Ђорђевић још увек има проблем, али видећемо још данас и сутра да ли ћемо моћи да рачунамо на њега – рекао је Бандовић.

Он је поновио да без обзира на ривала, Војводина неће одсупати од својих идеја.

– Ми нећемо мењати наш стил игре, јер сматрам да Војводина као велики клуб треба да игра на тај начин. Показали смо на последњих неколико утакмица да играмо веома добро и на истим стварима ћу да инсистирам. Сигурно да ће и Партизан доживети ту неку врсту шок терапије, али никад се не зна, нећемо да се обазиремо на то, већ да се ми припремимо најбоље што можемо – нагласио је Бандовић.

За крај, он је истакао да се екипа одлично опоравља услед тешког распореда.

– Током ова три дана морамо да се фокусирамо на опоравак и анализу игре противника. И на последњој утакмици нисте видели неке физичке промене, као и на претходним мечевима, и даље у другим полувременима држимо јак интензитет. То није лако, јер ја желим да играчи буду упорни и борбени, али моји играчи то све раде веома добро – закључио је Божидар Бандовић.