Бандовић: Чукарички је меч године, не размишљамо о финалу Купа Србије

Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Тренер Војводине Божидар Бандовић сматра да је предстојећа утакмица са Чукаричким право финале и једна од најважнијих у сезони.

Фудбалери „старе даме“ у среду дочекују екипу Чукаричког у 34. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије у директном окршају за пласман у Европу.

– За почетак, желим свима да честитам празнике, Христос вокскресе и желим да честитам крсну славу нашој Војводини. После неколико добрих утакмица, очекује нас тежак и добро познати ривал против ког смо већ одиграли два меча. Не треба много говорити, знамо се, прошли смо у Купу против Чукаричког. Ово је за нас финале, утакмица године, веома важна, јер победом сужавамо круг и приводимо крају оно што смо почели. Пресрећан сам због резултата, али и начина игре, као и на карактер и напредак који смо постигли кроз сав овај период. Не опуштамо се, спремамо се на исти начин и желимо да на прави начин приведемо сезону крају. Циљ нам је био да се одморимо, сви су здрави и на окупу, осим Серија који има четири жута картона и неће играти – рекао је Бандовић.

Тренер Војводине тврди да ни он ни његови играчи не размишљају још увек о финалу Купа Србије против Црвене звезде.

– Мене лично као тренера занима само сутрашња утакмица. Једино што хоћемо је да победимо Чукарички и да идемо меч по меч. Не размишљамо ни о Напретку, ни о финалу Купа Србије. Сви волимо трофеје и победе, али зато морамо да идемо корак по корак и да их не прескочимо. Направили смо велике резултате, који се чекају годинама, али нисмо завршили још увек. Пред нама је неколико кључних утакмица, а увек је најважнија следећа – нагласио је Бандовић.

Он сматра да Чукарички није опасан само по боковима, већ да Војводина мора да буде фокусирана на све врлине противника.

– Играли смо против њих, познајемо се, али гледамо свако утакмицу посебно. Није проблем само бок, већ индивидуални квалитет, контре, у свему што је Чукарички добар, морамо да онеспособимо њихове позитивне стране. Исто тако и да ми будемо најбољи што можемо да искористимо све наше предности у односу на ривала – закључио је Бандовић.

Карте за овај меч продаваће се на дан утакмице, од 16:30, на благајни стадиона „Карађорђе“, , по ценама од 800 динара за западну трибину и 500 динара за источну трибину.

Као и до сада, улаз на источну трибину за све који дођу у обележјима ФК Војводина биће бесплатан. Утакмица се игра 8. маја са почетком у 18 часова.

Поделите са другима!

Go to Top