Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Раднички (НБ) – Младост ГАТ 0:2 (0:0)

Нови Београд – Стадион крај Студењака. Гледалаца: 200. Судија: Љубиша Борисављевић (Ивањица). Стрелци: Чечарић у 50. и Бјелош у 81. за Младост ГАТ. Жути картони: Васић (Раднички), Бјелош (Младост ГАТ).

РАДНИЧКИ: Ђулчић, Гајић, Велинов, Милинковић, Дабић, Вулин (од 68. Коца), Васић (од 87. Ђокић), Хрњаз (од 68. Мани), Ђурић (од 87. Стојановић), Ћурчић, Илић (од 87. Лукић).

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Вукадиновић (од 87. Видовић), Ђуричин (од 87. Јездовић), Кокановић (од 46. Павлица), Танасин, Митошевић (од 70. Бјелош), Даничић, Бугарин, Поповић, Чечарић (од 56. Шушњар), Дубачкић. 

Фудбалери Младости ГАТ положили су испит крај Студењака и после дуго времена налазе се изнад црвене линије.

Покушао је Станиша Велинов да лобује Живковића, али није био прецизан, након Кокановићеве грешке. Поред стативе циљао је Дражен Дубачкић, ударцем главом. Пред одмор Ђуричин је дуго вукао лопту, оклевао и спетљао се у завршници, а из контре домаћих, голман Младости спустио је рампу Ђорђу Васићу не дозволивши минус.

Свесни су били Перишићеви пулени да морају много боље у наставку како би однели сва три бода са другог узастопног гостовања, приступили су озбиљније и у томе и успели. Браву је откључао Бојан Чечарић, пребацивши лопту преко линије, док ју је на петерац набацио Вукадиновић. Недуго, затим Даничић је могао да подупла суфицит, али је Ђулчић изванредно реаговао, осујетивши његову шансу главом. У 74. минуту, расположени Павлица погодио је стативу, а Шушњару је, неколико тренутака касније, мало недостајало да крунише корнер Вукадиновића. Све је решено у 81. минуту, Никола Павлица одлично је пронашао Бјелоша, а овај отворио стопало и ударцем из прве отклонио све дилеме.

Уочи последњих 270 минута, Младост ГАТ заузима 12. место на лествици Моцарт Бет Прве лиге Србије.