Лош дан против Чуке

Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: ВОЈВОДИНА – ЧУКАРИЧКИ 2:3

Тренер Војводине Божидар Бандовић није задовољан игром и резултатом у поразу од Чукаричког.

Фудбалери Војводине изгубили су данас резултатом 2:3, а Бандовић је након утакмице истакао да његови играчи нису били на нивоу претходних утакмица.

– Честитам противнику на победи. После доста добрих утакмица, данас смо много лоше ушли у утакмицу. Чукарички је био компактна екипа, без поседа, друга лопта, контра. Ми смо имали много лош дан и нисмо били добро у прбом полувремену. Направили смо неке промене, дали смо два гола, али када саберем читаву утакмицу, нисмо били на нивоу. Све што смо радили добро у претходним утакмицама, данас нисмо успели да пронађемо. Морамо да анализирамо све и да се у преостале три утакмице вратимо на претходни ниво. Верујем у ове момке и не бих рекао да је било опуштања, једноставно, био је лош дан. Противник је био компактан и честитам им још једном на победи – рекао је Бандовић.

Он је одговорио и на питање о изостанку Серија, који је био суспендован.

– Ви знате да смо ми у свим утакмицама имали посед и стварали смо шансе, сада смо имали посед, али смо теже стварали шансе. Чињеница је да смо имали посед против ниске одбране и добијали смо утакмице. Противник нас је данас казнио из контри и сигурно да брзи и квалитетни играчи могу да казне овакву игру. Не можемо да кажемо да ова екипа зависи од једног играча, иако је Сери показао до сада да је један од најбољих у лиги. Али и без њега, да смо одиграли као што умемо, не би се осетио Серијев изостанак – истакао је Бандвовић.

За крај, осврнуо се и на чињеницу да у плеј-офу пада велики број голова.

– Када падају голови, то је добро за љубитеље фудбала. Што се тиче моје екипе, ми смо голове давали због уиграности. Али, ја као тренер нисам задовољан због тога што морамо мање голова да примамо и на томе морамо да радимо – закључио је Бандовић.

Поделите са другима!

Go to Top