Воша води навијаче у Лозницу, од данас пријаве на „Карађорђу“!

Време читања: < 1 минут
ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ У ЛОЗНИЦИ: ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА (21. МАЈ)

Фудбалски клуб Војводина са задовољством објављује да данас почињу пријаве за одлазак на финале Купа Србије у ком ће се „стара дама“ састати са Црвеном звездом.

Управа ФК Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем свесна је да је ово једна од најважнијих утакмица у историји нашег клуба, а самим тим, жеља је да што више навијача „старе даме“ буду уз екипу Божидара Бандовића.

Пријава за одлазак у Лозницу и финални меч Купа Србије почињу данас у просторијама клуба на западној трибини стадиона „Карађорђе“ и трајаће свакодневно од 10 до 18 часова, све док буде било карата. Зато пожурите и обезбедите своје карте и место у аутобусима на време.

Такође, власници сезонских карата, као и они који треба да замене карту са недавне утакмице са Чукаричким за финале Купа Србије, пријављују се на истом месту, на стадиону „Карађорђе“.

Сви пријављени добиће карту за утакмицу, уз обезбеђен превоз, а на поклон ће добити и мајицу са грбом ФК Војводина, а све остале потребне информације о одласку биће саопштене на лицу места.

Напомена да се пријаве не могу вршити путем мејла и друштвених мрежа, већ искључиво у просторијама клуба на стадиону „Карађорђе“.

Утакмица Црвена звезда – Војводина игра се на стадиону „Лагатор“ у Лозници у уторак, 21. маја у 20:15.

2024-05-13T10:36:27+02:0013. 05. 2024.|Вести|

Поделите са другима!

Go to Top